Hoe werkt het spel?

Je start als ontdekkingsreiziger op het centrale eiland. Er zijn drie spelwerelden waar je naar toe kunt varen per schip. In iedere wereld kun je oefenen en kun je punten verdienen. Daarmee krijg je toegang tot een volgend level.

Het doel van het spel is om alle levels uit te spelen en een zo hoog mogelijke score te behalen op het highscore-bord.

Wat wordt er met mijn gegevens gedaan?

Uw Minecraft accountnaam wordt uitsluitend gebruikt om toegang te verlenen tot ‘BlokBusters!’ Indien u uw e-mailadres heeft achtergelaten zullen wij u op de hoogte houden over ‘BlokBusters!’. Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie.

Hoe wordt de veiligheid van mijn kind binnen ‘BlokBusters!’ gewaarborgd?

Binnen ‘BlokBusters!’ wordt gebruik gemaakt van de chatfunctie binnen Minecraft. De mogelijkheid om 1 op 1 te chatten is echter uitgeschakeld. Daarnaast worden scheldwoorden (etc.) weggefilterd. Indien uw kind toch onwenselijk taalgebruik / gedrag aantreft dan vragen wij u dit te melden via het contactformulier. Belangrijk hierbij is dat u de profielnaam van degene die ongewenst gedrag heeft vertoond en het tijdstip waarop het plaatsvond doorgeeft. Wij zullen dan, wanneer nodig, actie ondernemen.

Hoe verloopt het spel?

De speler start als ontdekkingsreiziger op het centrale eiland. Er zijn drie werelden beschikbaar waar de speler naar toe kan varen per schip. In iedere wereld kan geoefend worden en kunnen er punten verdiend worden. Deze punten geven toegang tot een volgend level.

Het doel van het spel is om alle levels uit te spelen en een zo hoog mogelijke score te behalen op het highscore-bord.

Wat oefent mijn kind binnen ‘BlokBusters!’?

Binnen ‘BlokBusters!’ zijn drie spelwerelden ingericht waar spelling (onthoud- en klankwoorden), taal (woordenschat) en rekenen (rekensommen in verschillende domeinen) kunnen worden geoefend.

Sluit ‘BlokBusters!’ aan bij wat mijn kind op school leert?

De spelniveaus en het niveau van de oefeningen binnen de spelwerelden van ‘BlokBusters!’ sluiten aan bij de leerstof van spelling, taal en rekenen in de groepen 6, 7 en 8 (NL) / 4de, 5de 6de klas (BE) van het basisonderwijs. Het niveau kan binnen het spel gekozen worden.